Skrivtolk – Tjäna pengar på att skriva snabbt

Jobba som Skrivtolk

Att arbeta som skrivtolk möjliggör för alla att ta del av talat språk – även de med hörselproblem. Gör nytta på riktigt!

Att beskriva vad en skrivtolk gör en vanlig dag är nästan omöjligt, då ingen dag är den andra lik. Vi arbetar dagligen på spännande uppdrag såsom föreläsningar, presskonferenser och interna medlemsmöten. Det innebär att man som skrivtolk får möjlighet att lära sig en hel del om väldigt mycket!

Svensk Skrivtolkning är det överlägset största företaget i Sverige inom området, och vi har dessutom utvecklat vår egna programvara som vi använder när vi jobbar. Utöver att ha Svenska Mästaren i att skriva fort (Kevin) arbetande hos oss, så möjliggör vår programvara oss att kunna skriva ännu snabbare.

Vi söker ständigt nya medarbetare som är nyfikna på möjligheten att både göra gott och jobba som skrivtolk. Vi är idag cirka 20 skrivtolkar, men letar ständigt efter fler talanger!

Fördelarna att arbeta som skrivtolk hos oss är många!

Tillsammans som team kommer vi överens om vad som är viktigt för att vi alla på företaget skall ha ett så roligt och givande arbete som möjligt.
Det enda kravet är att du uppnår en skrivhastighet på 120 ord per minut (WPM) eller mer med en precision på 95%.
Om du inte når kraven idag så är det bara att öva upp hastigheten och ansöka när du är redo. Vi väntar på dig.

Hur ser rekryteringsprocessen ut för skrivtolkar?

Skicka in din jobbansökan till att bli skrivtolk idag – Ingen tidigare erfarenhet krävs!

Är du redo att ta steget till att bli Skrivtolk?

Vår rekryteringsprocess är utformad för att vara så tidseffektiv och smidig det bara går!