Snabb och prisvärd transkribering

Vi transkriberar allt ert inspelade material, och levererar i alla tänkbara format!

Några av våra kunder inom transkribering

Vi anlitas flitigt av ledande organisationer och företag över hela Sverige för att transkribera olika typer av minspelat material.

Vad är Transkribering?

Transkribering innebär att man i efterhand återger talat språk i text. Det kan till exempel röra sig om ett möte eller en konferens, där det talade språket skrivs om till text.

Våra transkriberingar kan utföras antingen på plats hos dig som kund, eller på distans på vårt kontor. Du som kund har såklart alltid möjligheten att komma med önskemål på hur transkriberingen skall gå till – exakt ord för ord eller i mer sammanfattad form.

Vidare så erbjuder vi tidkodning av alla transkriberingar, vilket innebär att allt som sägs också kommer med en tidstämpel på exakt när det sas (ex 01:03:01)

Transkribering
Såhär går en transkribering till

Hur går en transkribering till?

Så fort vi tagit emot er beställning tillsätts en transkriberare för uppdraget. Du som kund bistår oss då med det material ni vill få transkriberat (exempelvis ljudfiler såsom MP3 eller WAV-filer, eller videoformat såsom MP4).

Du som kund har alltid möjlighet att kostnadsfritt låna en diktafon

Beroende på uppdragets längd och omfattning varierar antalet tolkar mellan en och två stycken. Du som kund kan känna dig trygg då alla våra tolkar är utbildade och har tystnadsplikt.

Beställ Transkribering

Measure Your Visits

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. ex ea commodo consequat.

See job offers

Hur beställer man transkribering?

Beställning av transkribering görs enklast via vårt beställningsformulär. Så fort vi tagit emot er beställning kommer någon av våra kollegor att höra av sig.

Skulle du behöva hjälp ännu tidigare i processen så kan vi självklart bistå även där! Du som kund har alltid möjlighet att kostnadsfritt låna en diktafon. Det enda vi behöver från dig som beställare är egentligen det material du vill att vi skall transkribera. Vi kan ta emot allitfrån zipfiler till Dropboxlänkar - det är helt upp till dig!

Beställ Transkribering
Beställ

Beställ Transkribering

Beställ Transkribering, antingen som företag eller organisation

Beställ Transkribering

Arbeta som Transkriberare

Läs mer om hur det är att arbeta som transkriberare hos oss

Arbeta med oss

Våra Tjänster

Läs om vårt övriga tjänsteutbud till individer och företag

Vårt erbjudande

Kontakt Oss

Vi finns behjälpliga för alla dina frågor alla dagar i veckan

Ta kontakt